Uw betrouwbare partner in engineering. Ervaren, praktisch ingesteld en breed inzetbaar!


Engineering_1Engineering…
Hoekstra Werktuigbouw is uw betrouwbare partner voor de engineering van al uw machines, apparaten, werktuigen en constructies. Door mijn jarenlange ervaring en brede kennis ben ik in staat snel uw vraagstuk, idee of basisontwerp om te zetten naar een innovatief, maar vooral ook praktisch en maakbaar detailontwerp.

Ik ontwerp en construeer naar wens van de klant. Dit betekent dan ook dat ik intensief met u samenwerk zodat zowel uw als mijn kennis optimaal benut wordt. Daarbij blijft u tijdens het proces altijd op de hoogte van de voortgang en de resultaten. En met mijn kennis, kunde, ervaring, de inzet van moderne 3D CAD software en een praktische insteek voldoen deze resultaten altijd aan uw verwachtingen. Uw ideale partner dus!

Werkgebied…
Binnen de werktuigbouw richt ik mij voornamelijk op de sectoren offshore en zware machinebouw,  maar ik heb ook ruime ervaring in de transporttechniek, papierindustrie, apparatenbouw, productontwikkeling en prototyping.
Ik heb bijvoorbeeld projecten uitgevoerd voor bedrijven als Madern International, IHC, Boskalis en Heerema. Bekijkt u voor een uitgebreide indruk van mijn werkgebied eens mijn klanten- en projectenlijst.

Eén aanspreekpunt...
Ik werk op regelmatige basis samen met ervaren collega zzp’ers. Op deze manier kunt u ook voor specialismen als pneumatiek, hydrauliek, elektrotechniek en PLC-programmeren bij mij terecht, terwijl u toch één duidelijk aanspreekpunt houdt. Zo heeft u een flexibel en adequaat in te zetten partner om UW uitdaging aan te gaan. Door deze ideale werkwijze èn mijn ervaring werken veel machinefabrieken, ingenieursbureaus en collega's al jaren graag samen met mij samen.

Engineering_2CAD…
Ik beschik over een eigen licentie Solid Edge en door mijn ervaring bij veel verschillende bedrijven kan ik u adviseren bij het automatiseren en/of updaten van uw tekenkamer.

 

Prototyping...
Ik heb de
beschikking over een kleine werkplaats waar ik in eigen beheer testopstellingen, prototypes en one-off machines kan realiseren. Dit biedt zowel u als mijzelf de mogelijkheid om in een afgeschermde omgeving nieuwe producten te ontwikkelen en te testen.


En nu?
Wilt u de mogelijkheden om samen te werken eens doornemen of u wilt gewoon wat meer weten dan kunt u contact met mij opnemen via het contactformulier of met behulp van de gegevens aan de bovenzijde van deze pagina.


Tot binnenkort!Wouter Hoekstra